Τρόποι Αποστολής

ΜΕ ΤΟ COURIER ΤΗΣ ACS στα αστικά κέντρα και στην περιφέρεια, όπου υφίσταται δίκτυο της ACS. Παραλαμβάνετε σε 1-3 εργάσιμες ημέρες.


ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΤΑ, στην περιφέρεια και σε απομακρυσμένες περιοχές. Παραλαμβάνεται σε 2-5 εργάσιμες ημέρες. Είναι πολύ πιθανό να μην υπάρχει τοπικός πράκτορας της υπηρεσίας αυτής όπως και η δυνατότητα παράδοσης κατ’ οίκον. Σε αυτήν την περίπτωση, παραλαμβάνετε το δέμα συστημένο από τα ΕΛΤΑ της περιοχής σας.


ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ. Αποστέλλονται με ταχυδρομείο Α’ προτεραιότητας. Παραλαμβάνεται σε 5-15 εργάσιμες ημέρες.


Οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΒΕΛΗΣ δεν φέρουν ευθύνη για πιθανή καθυστέρηση παράδοσης της παραγγελίας σας λόγω απροόπτων κατά την αποστολή όπως κακές καιρικές συνθήκες, τοπικές αργίες, απεργίες, ελλιπής στελέχωση των τοπικών πρακτορείων κ.ο.κ. Ενδέχεται επίσης, η παραγγελία σας να καθυστερήσει λόγω αδυναμίας επικοινωνίας με το τηλέφωνο ή το e-mail σας, ή από λάθος καταχώρηση των στοιχείων σας στη φόρμα παραγγελίας.


Συμβουλή προς τους πελάτες μας: Κατά την αναμονή της παραγγελίας σας, δεν χρειάζεται να εγκλωβίζεστε στη διεύθυνση παράδοσης που μας έχετε δώσει. Αν είσαστε απόντες κατά τη διάρκεια της παράδοσης, ο courier ή ο ταχυδρόμος αφήνει ειδοποιητήριο με το τηλέφωνο του τοπικού πράκτορα ώστε να επικοινωνήσετε μαζί του και να συμφωνήσετε την ώρα παραλαβής.