ΜΑΡΚΟ ΠΟΛΟ - Το πέταγμα του αετού στα Τελ Γκομέλ της ερήμου

ΜΑΡΚΟ ΠΟΛΟ - Το πέταγμα του αετού στα Τελ Γκομέλ της ερήμου

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Βιβλίο ΜΑΡΚΟ ΠΟΛΟ - Το πέταγμα του αετού στα Τελ Γκομέλ της ερήμου

Ταξιδέψτε σ’ άλλους χρόνους κι άλλους τόπους από την περιβόητη Βενετιά μέχρι το Γκραικό Λεβάντε (Αιγαίο) της εποχής των σταυροφόρων, των πειρατικών ρεσάλτων και της αριστοκρατικής Χίου των εφοπλιστών και των Γατιλούζων.
Μέχρι την Μικρασία, την Αυτοκρατορική Κωνσταντινούπολη, τις δυο μεγάλες θάλασσες (Εύξεινος και Κασπία). Την αυτοκρατορία της Τραπεζούς, «Της Παναΐας το ποτάμ’» στο όρος Μελά και τα Καρπάθια των λαμπρών Δαβίδ-Μελίκ.
Ζήστε τσιγγάνικες περιπέτειες και την Φάτα Μοργκάνα. Νύκτες των γεμάτων φεγγαριών, στους «κελαϊδισμούς» των κουδουνιών, των καραβανιών του Μεγάλου Δρόμου.
Μύθους, θρύλους, θαύματα, του Μέγα Στρατηλάτη Ισκαντέρ η δόξα, στις μελωδίες του λαούτου, στη γύρα της φωτιάς στα Τελ Γκομέλ της ερήμου, στων νομάδων τα νυκτέρια.
Γνωρίστε την ξακουστή και χαμένη Ανατολή των μεγάλων αυτοκρατόρων της Χλιδής. Των αμύθητων θησαυρών, των μάγων των γιόγκι, των σαλτιμπάγκων, των μπαχάρ των αρωμάτων των σκλαβοπάζαρων και των απίστευτων ηθών.
Ζήστε την γοητεία του παραμυθιού στο ωραιότερο λιβρέτο του κόσμου που διαβάζεται σ΄ ανατολή και δύση.
Γραμμένο μ’ όλες τις υπέροχες λεπτομέρειες του μεγάλου ταξιδευτή σε 420 σελίδες σε 110 κεφάλαια γεμάτα περιπέτειες, θαυμαστά και θαύματα γοητευτικά σε πλήθη αναγνωστών.

Τόμος 420 σελίδων. Τιμή γνωριμίας 19 ευρώ


  • Κωδικός Προϊόντος: AE004
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 24,00€

Ετικέτες: Ιστορικό μυθιστόρημα